Ca. 85% af vores kød er ØKOLOGISK – 100% af vores kød er DANSK
Levering i Danmark (brofast og Bornholm)
1 økologisk svinemørbrad (500-600g)
2 spsk soja
3 spsk olivenolie
Ca. 2 grene friskhakket rosmarin
4 fed hvidløg
Salt og peber
Tilbehør:
1 spidskål
1/2 citron
Revet parmesan (du bestemmer selv mængden)
1 håndfuld ristede hasselnødder
Lidt smør og olivenolie til stegning
Start med at tø din svinemørbrad op i køleskabet dagen før.
Tag den ud af køleskabet og bland soja, olivenolie, knust hvidløg, hakket rosmarin, salt og peber i et lille fad.
Skær sener/hinder og evt. fedt af svinemørbraden og vend den godt rundt i marinaden hele vejen rundt. Lad den hvile på køkkenbordet i marinaden i ca. 30 minutter.
Tag svinemørbraden op af fadet med marinaden og læg den direkte ned på risten i kurven i din airfryer. Tænd varmen på 200 grader i 14 minutter og lad herefter kødet hvile på et skærebræt i ca. 10 minutter.
Imens tilbereder du dit spidskål. Fjern de yderste blade og skær dit spidskål i kvarte. Steg dem kort i olivenolie ved hård varme på alle sider, så de får lidt farve. Herefter skrues ned til medium varme og smørklatter tilsættes. Drys kålen med salt & peber og vend stykkerne jævnligt – brug en spiseske til at overhælde kålen med smørret. Det tager ca. 10-15 minutter, før de er møre, så det passer næsten med hviletiden på kødet.
Når kålene er møre, anretter du dem med fintrevet parmesanost, citronskal og hakkede ristede hasselnødder. Server dem til den saftige rosa svinemørbrad i skiver.
Velbekomme!
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få Danmarks bedste dagstilbud
Vi laver ofte storkøb, og kan derfor tilbyde vores kunder rigtig stærke tilbud på Danmarks nok bedste kød.
Gør som 15.000 andre glade danskere og tilmeld dig vores nyhedsbrev.
Kødbilen ApS
Literbuen 9D
2740 Skovlunde
CVR: DK-41655968
Mail: info@kodbilen.dk