Ca. 85% af vores kød er ØKOLOGISK – 100% af vores kød er DANSK
Levering i Danmark (brofast og Bornholm)
600 g Flanksteak af Gris (tag kødet ud af køleskabet ½-1 time før tilberedning)
1 stort løg eller 2 mindre
1 grøn peberfrugt
Tørret chili pulver
4 skiver modnet cheddar og evt. lidt parmesanost i stykker eller revet. Jo mere ost, jo mere greasy sandwich.
Olivenolie til stegning
Griseflank i tern eller strimler (ca. 3-400 gram). Vi gemte resten af flanken rå til dagen efter til en anden ret.
3 spsk mayonnaise
1 fed hvidløg
Sandwichbrød (jeg købte et billigt ciabattabrød og delte i to)
Salt & peber
Start med at tænde ovnen på 200 grader almindelig ovn.
Efter du har afpudset kødet for fedt, skæres det i strimler eller tern og krydres med salt & peber. Svits kødet ved høj varme til det tager lidt farve i ca. 2-3 minutter. Sæt kødet til side og lad det hvile på en tallerken.
Skær løg og peberfrugt i strimler og svits begge dele i olie ved medium varme. Tilsæt salt og masser af peber. Løgene skal blive klare i farven (ikke mørke). Drys med lidt tørret chiliflager.
Tilsæt det forstegte kød og top med osten fordelt i panden, som skal kunne tåle at komme i ovnen. Sæt panden i ovnen ca. 5-10 minutter for at smelte osten. (Hvis din pande ikke kan tåle ovn, hælder du det over i et ildfast fad).
Imens osten smelter griller/varmer du dine sandwichbrød (jeg brugte en toaster). Pres hvidløget og rør i mayonnaisen og smør brødene med hvidløgsmayonnaisen.
Tag fyldet ud af ovnen og fordel i de smurte sandwichbrød.
Velbekomme!
Tilmeld dig nyhedsbrevet og få Danmarks bedste dagstilbud
Vi laver ofte storkøb, og kan derfor tilbyde vores kunder rigtig stærke tilbud på Danmarks nok bedste kød.
Gør som 15.000 andre glade danskere og tilmeld dig vores nyhedsbrev.
Kødbilen ApS
Literbuen 9D
2740 Skovlunde
CVR: DK-41655968
Mail: info@kodbilen.dk